okładka

Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 1

Jabłecka, Jadwiga, Zaworska, Anna, Wydawnictwo eMPi² Mariana Pietraszewskiego

Rok wydania: 2002.

Technologia żywności, Podręcznik

Autor
Jabłecka, Jadwiga
Zaworska, Anna
Wydawnictwo eMPi² Mariana Pietraszewskiego
Tytuł
Podstawy przetwórstwa żywności. Cz. 1
ISBN
83-88933-41-8 (całość)
83-88933-42-6 (cz. 1)
Miejsce wydania
Poznań :
Wydawnictwo
"eMPi²2",
Rok wydania
2002.
Objętość
91 s. :
Rozmiary
24 cm.
Seria
Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
UKD
664(075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Technologia żywności
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
020
%a 8388933418
020
%a 8388933426
080
%a 664(075.3.053.7)
100
%a Jabłecka, Jadwiga
245
%a Podstawy przetwórstwa żywności. %n Cz. 1 /
260
%a Poznań : %b "eMPi²2", %c 2002.
300
%a 91 s. : %b il. ; %c 24 cm.
490
%a Materiały i Podręczniki Mariana Pietraszewskiego
500
%a Na okł. podtyt.: podręcznik dla liceów profilowanych : profil rolniczo-spożywczy.
650
%a Technologia żywności
655
%a Podręcznik
700
%a Zaworska, Anna
710
%a Wydawnictwo eMPi² Mariana Pietraszewskiego
920
%a 83-88933-41-8 (całość)
920
%a 83-88933-42-6 (cz. 1)